Om os

KVAJJ = KlausViktorAnjaJonnaJesper

KlausKlaus

Passioneret ølbrygger med mere end ti års erfaring. Klaus er en vidende og videbegærlig mand, som elsker at eksperimentere. Heldigvis har han opdaget ølbrygning, som er et håndværk, der kan udvikles og forfines i det uendelige 🙂
Viktor KyedViktor

Opfinder og smed. Viktor er en dygtig smed og dermed uundværlig for bryggeriet. Samtidig er han Danmarks svar på Andebys Georg Gearløs. Han har altid har en ny opfindelse i ærmet, som kan effektivisere øl-produktionen.
Anja EgebjergAnja

Bryggeriets blæksprutte går under navnet Anja. Hun sørger for, at tingene fungerer, og bidrager med en solid indsprøjtning godt humør – og et spark bag i, hvis det er nødvendigt.
Jesper BakJesper
Endnu en glad brygger med mere end ti års erfaring. Bemærk de røde øjne på billedet – et fænomen man tit ser hos folk, der har arbejdet hårdt flere dage i træk på en ølfestival.
Jonna KyedJonna
En virksomhed kan ikke køre, hvis der ikke er styr på økonomien. Det er der heldigvis hos KVAJJ, for Jonna er en del af foretagendet. Hun har også styr på en hel del andet, som er med til at få bryggeriet til at fungere.

Velkommen til KVAJJ

Lille bryggeri – stor smag

Hvorfor vælge et navn der lyder traditionelt og konservativt, når man gerne vil være kreativ og anderledes? Det er en af grundene til, at vi kalder bryggeriet KVAJJ.

Navnet dækker tilfældigvis også over forbogstaverne på os fem, der står bag foretagendet. Nemlig Klaus Egebjerg, Viktor Kyed, Anja Egebjerg, Jonna Kyed og Jesper Bak. Klaus og Anja er søskende, Jesper er gift med Anja, Jonna er gift med Viktor, og hun er mor til Anja og Klaus. Kort sagt – en familievirksomhed.

Faktisk begyndte det hele allerede så småt i slutningen af 2000, hvor håndbryggerne Klaus, Jesper – og Anja – åbnede Brygladen, som er landets første specialforretning for folk, der har ølbrygning som hobby. Ikke mindst Klaus drømte om at åbne et rigtigt bryggeri, og ideen smittede af på de andre. I 2007 blev Bryggeriet KVAJJ ApS en realitet.

Bryggeriet er et fritidsprojekt, så derfor er det ikke altid muligt at få fat i os på telefonen. Men hvis det mislykkes så send en e-mail i stedet.

Bryggeriet Kvajj, Ibæk Strandvej 11E, 7100 Vejle

E-mail: Info@kvajj.dk

Telefonkontakt:

Klaus Egebjerg på 28439268

Anja Egebjerg på 61458510