Sortiment – Se vores spændende øl

FruentimmerFruentimmer

India Pale Ale, 7,1% vol. Fruentimmer er en IPA af den amerikanske skole med masser af humle, som bidrager med duft af blandt andet fyrrenåle og frugt. Øllet har forholdsvis høj bitterhed men også en fyldighed fra malten, som giver en god balance. Passer godt til fx sødmefyldte madretter.
Mr. Brown

Brown Ale, 5,6 % vol. Mr. Brown er en fyldig brown ale. Som Fruentimmer er den amerikanskinspireret, og det slår igennem på den citrusagtige humleduft. Den har en rig maltsmag med ristede noter af karamel, som dog domineres af både humlesmag og bitterhed.
Mr. Brown
Prague by NightPrague by Night
Mørk lager-øl, 4,8% vol. Prague by Night er en mørk og let sødlig øl med en snert af karamel og ristede noter fra den mørke malt. Medium bitterhed som ikke dominerer øllet. Duften er også behageligt ristet med karamelagtig maltsødme.
Viktoria
Pale Ale, 5% vol. Victoria er en behagelig let og forfriskende øl med maltsødme og afstemt bitterhed. Victoria er en klassisk pale ale med tydelig aroma af engelsk humle. Øllet har en medium krop og middel bitterhed og maltkarakter.
Viktoria
Kvajj BajerKvajj Bajer
Lys lager-øl, 5 % vol. KVAJJ-bajer er en klassisk tjekkisk pilsner, som passer fortrinligt til et dansk frokostbord. Den er brygget med den tjekkiske humlesort Saaz, som bidrager med en fin, moderat smag og bitterhed. Den er gæret koldt med undergær, som giver øllet en klar smag.
Kulsoen
Imperial Stout, 8,7% vol. En øl med stor smag. Fyldig og sødmefuld med en mærkbar bitterhed. Det mørke øl dufter og smager blandt andet af ristet malt, chokolade og lakrids. Passer særdeles godt sammen med en kop kaffe eller en god dessert.
Kulsoen
HimmelblåHimmelblå
Hvedeøl, 5,5% vol. Hvedeøl efter tysk forbillede. Aromaen er frugtig og fenolagtig med en snert af bananestere i smagen. Der er brugt en del hvedemalt, som giver øllet en blød fornemmelse og et flot skum. Der er gær i flasken, som gerne skal med i glasset, da det bidrager positivt til smagen. God tørstslukker, som ikke er særlig bitter.
Store Klaus
Imperial ipa, 9,2% vol. Store Klaus er opkaldt efter KVAJJ-brygger Klaus. En øl der i sandhed har en stor smag med fylde, meget høj bitterhed, markant humlearoma. Øllet blev brygget som det første Legetimen-bryg, der er testbryg, som kun sættes i fast produktion, hvis det bliver meget godt modtaget.
Store Klaus